Skip to main content

Datamatiker og programmeringspraktikant

Sted: Neogrid Technologies A/S, Niels Jernes 10, 9220 Aalborg Øst

Brænder du for at arbejde med programmering – og studerer du til datamatiker eller lignende? Så er det måske netop dig vi søger. 

Vi søger en praktikant med gode programmeringsevner, og vi forestiller os, at du er i gang med en datamatiker uddannelse eller lignende. Vi leder efter en engageret praktikant, med gode idéer, som kan hjælpe med at progamere opgaver, som skal baseres på Microsoft 365.

Dine opgaver

Du vil, i praktikken, få meget ansvar, og mulighed for at lære nyt og udvikle din profil. Vi står med en specifik opgave, som vi ønsker hjælp til at løse.

Der er tale om programmering af en tilbuds- og beregningskonfiguration, som skal kunne understøtte vores salgsafdeling med at udarbejde tilbud, til vores kunder, på baggrund af en række forskellige parameter. Vi har alle dataene og viden om de forskellige parametre, din opgave er at sætte dette i system, så tilbudsgivningen fremadrettet kan blive mere effektiv. Tilbud udarbejdes i Word og Excel og udarbejdes manuelt, målet er at tilbud fremadrettet består af standart elementer, som skal kunne hjælpe til et standardiseret, men individuelt tilbud, i form af både tal og tekst. Vi håber, at du kan være med til at udvikle første version, af sådan et system til os.  

Du vil, i praktikken, arbejde sammen med vores salgsansvarlige samt vores softwareafdeling, og der vil være rig mulighed for sparring.

Om dig

  • Du har gode programmeringsevner
  • Behersker engelsk både skriftligt og mundtligt
  • Du er struktureret, selvstændig og detaljeorienteret

Vi tilbyder

Neogrid er en virksomhed i udvikling og med fokus på innovation. Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikplads med gode professionelle og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en relativ ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur, hvor du har mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver, indenfor rammerne af vores arbejdsområder. Derudover tilbyder vi gratis frokostordning under praktikken.

Om Neogrid Technologies

Neogrid Technologies er grundlagt i 2010 i Aalborg Øst og har på nuværende tidspunkt 18 ansatte. Vi udvikler og leverer intelligente cloudbaseret løsninger til energieffektivisering af varmeforbruget i bygninger. Vores kerneteknologi anvender data fra IoT-sensorer samt databaserede AI algoritmer til styring og overvågning af varmeforbruget i bygninger, så bygninger kun tilføres den mængde energi der er behov for. Vores løsning reducerer energispild og derigennem energiomkostninger samt CO2 forbruget hos vores kunder, uden at gå på kompromis med indeklimaet og komforten I bygningen.

Spørgsmål og Ansøgning

Praktikken er som udgangspunkt på 37 timer, men vi er fleksible og timerne tilpasses dit studie.

Har spørgsmål til praktikken er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Cecilie Vagnholdt Pedersen på tlf. +45 2069 4732 eller via cvp@neogrid.dk.

Send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt til career@neogrid.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.