Skip to main content

Kundeorienteret energiteknisk rådgiver

Har du erfaring med energioptimeringer og er du kundeorienteret? Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling? Så er det måske netop dig vi søger.  

Vi søger en kollega med fokus på energirådgivning og i forbindelse med nye og eksisterende energioptimeringsprojekter og varmeinstallationer. Vi leder efter en passioneret kollega, som vil være en del af at understøtte driften af vores intelligente energistyringsløsning og -service, PreHEAT, til boligsektoren, institutioner og kontorbygninger..

Dine primære opgaver

Derfor vil dine arbejdsopgaver være varierede og spænde bredt, med gode muligheder for at lære nyt og udvikle din profil.

Potentielle arbejdsopgaver:

  • Du bliver en nøgleperson ift. at overvåge driften af vores installationer via vores webapp og håndtere eventuelle uhensigtsmæssigheder sammen med udviklere, interne og eksterne teknikere samt kunden
  • Du kommunikerer løbende med kunder om deres eksisterende installationer og behov samtidigt med at du åbner op for mersalg
  • Du vil løbende have kommunikation og sparring med vores samarbejdspartnere og leverandører, omkring f.eks. dataudveksling og indhentning af målerdata

Om dig

Du har en uddannelsesbaggrund som vvs-teknikker, gerne med en overbygning som energimanager, og med flere års erfaring inden for rådgiverbranchen. Derudover lægger vi vægt på, at du har kompetencer og erfaring med flere af følgende punkter:

  • Du har indsigt i fjernvarme- og ventilationsinstallationer hertil gerne viden om termodynamik, ventilation samt bygningskonstruktion
  • Du besidder solide kommunikationsevner der sikrer at kunden får en god oplevelse
  • Du finder glæde i at finde løsninger til gavn for den enkelte kunde
  • Du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
  • Du kan koordinere arbejdsopgaver med både interne og eksterne ressourcer

Som person trives du med at være i et uformelt miljø. Du er struktureret og går gerne forrest i samarbejde med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Du er erfaren inden for flere af ovenstående områder og det falder dig naturligt at være serviceminded og ansvarsfuld. Derfor er du som person udadvendt og god til at kommunikere på flere niveauer og god til at dokumentere dialogen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med gode professionelle og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en relativ ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur, hvor du har mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din egen arbejdsdag, indenfor rammerne af vores opgaver. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø og praktiserer frihed under ansvar.

Om Neogrid Technologies

Neogrid Technologies er etableret i 2011 med henblik på at kommercialisere viden opnået gennem deltagelse i en række forsknings- og demonstrationsprojekter.

Med baggrund i videnskabelige teknologier, udvikler vi intelligente visualiserings- styrings- og overvågningsteknologier, der automatisk analyserer og sparer energi i store og små bygninger.

Spørgsmål og Ansøgning

Stillingen er på 37 timer og vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Tiltrædelsesdato er hurtigst muligt.

Har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Line Schøn på tlf.
+45 2069 4734 eller via lfs@neogrid.dk.

Vi afholder samtaler løbende, så send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt til

career@neogrid.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.