Kommunikations- og marketingspraktikant

Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling – og læser du en kandidat i kommunikation- og/eller marketing? Så er det måske netop dig vi søger. 

Vi søger en praktikant med gode tekstforfatningsevner, og vi forestiller os, at du læser en kandidat inden for kommunikation og/eller marketing eller lignende. Vi leder efter en engageret praktikant, med gode idéer, som vil være med til at formidle vores intelligente energistyringsløsninger, til vores kunder, herunder vores produkt PreHEAT.

Dine opgaver

Neogrid er en virksomhed i udvikling og med fokus på innovation.  Derfor vil dine arbejdsopgaver være varierende, med gode muligheder for at lære nyt og udvikle din profil. Du vil få meget ansvar, og mulighed for at præge dine opgaver, efter dine interesser og kompetencer. Potentielle arbejdsopgaver:

 • Opdatering af https://neogrid.dk/ med både nye sider samt opdatering af nuværende information
 • Udarbejdelse af strategi og planlægning af vores markedsføringsindsatser, herunder SoMe aktiviteter samt nyheder på vores hjemmeside
 • Opslag til SoMe, særligt LinkedIn
 • Udarbejdelsen af pressemeddelelser og nyheder omkring vores forskningsprojekter samt PreHEAT produkter og cases
 • Kommunikationsmateriale til vores kunder, heriblandt infobreve, træningsmateriale, små videoer mv.
 • Oversættelse af tekster fra dansk til engelsk
 • Evt. afholdelse af interviews med kunder

Du vil, i praktikken, arbejde tæt sammen med vores marketingsansvarlige, vores salgsansvarlig samt en ekstern samarbejdspartner, og der vil være rig mulighed for sparring.

Om dig

 • Du har gode tekstforfatningsevner
 • Du besidder solide kommunikationsevner, og er stærk til at omsætte tekniske løsninger, til et sprog de fleste kan forstå
 • Behersker engelsk både skriftligt og mundtligt
 • Du er struktureret, selvstændig og detaljeorienteret

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende praktikplads med gode professionelle og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en relativ ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur, hvor du har mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver, indenfor rammerne af vores arbejdsområder. Derudover tilbyder vi gratis frokostordning under praktikken.

Om Neogrid Technologies

Neogrid Technologies er grundlagt i 2010 i Aalborg Øst og har på nuværende tidspunkt 18 ansatte. Vi udvikler og leverer intelligente cloudbaseret løsninger til energieffektivisering af varmeforbruget i bygninger. Vores kerneteknologi anvender data fra IoT-sensorer samt databaserede AI algoritmer til styring og overvågning af varmeforbruget i bygninger, så bygninger kun tilføres den mængde energi der er behov for. Vores løsning reducerer energispild og derigennem energiomkostninger samt CO2 forbruget hos vores kunder, uden at gå på kompromis med indeklimaet og komforten I bygningen.

Spørgsmål og Ansøgning

Praktikken er som udgangspunkt på 37 timer, men vi er fleksible og timerne tilpasses dit studie.

Har spørgsmål til praktikken er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Cecilie Vagnholdt Pedersen på tlf. +45 2069 4732 eller via cvp@neogrid.dk.

Send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt til career@neogrid.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Neogrid Technologies ApS
Niels Jernes Vej 10 - 9220 Aalborg øst - Danmark

+45 7223 4000 - info@neogrid.dk

CVR 32773818

Få en snak med en af vores energieksperter.