Presse - nyheder

Følg med i vores arbejde for at fremme intelligent energistyring.

Energi og komfort optimering

EN HJØRNESTEN I DEN  GRØNNE OMSTILLING

EnergiWatch  //  18.03.20

Sammen med en række af landets førende energieksperter, går Neogrid forrest for at gå fremtiden imøde med energieffektive og intelligente varmepumper, som gennem energiopsamling, skabe en regulering og styring af varmeforbruget.

GRØN OMSTILLING - ENERGILAGRING

TV2 ØST  // 24.12.2019

Som en del af et forskningsprojekt, har vi sammen med en række andre aktører gang i at finde en måde hvorpå vi gennem varmepumper, saltvand og el, kan skab en energilagring, som gør det muligt at lave en selvregulering af energiforbruget. 

Fremtidens Intelligente Energi- og Forsyningssystem

Intelligent Energi  //  2019

Smart IT og IoT løsninger skal styre varmepumper, så de leverer billig varme til ejerne og samtidig hjælper elsystemet til en bæredygtig omstilling. Vi har haft fornøjelsen af at præsentere en case for hvordan fremtidens tariffer og online prissignaler kan understøtte og forbedre foretningsmodellen for individuelle varmepumper.

logo for virksomheden Neogrid Technologies
Intelligent varmestyring - der understøtter den bæredygtige omstilling

Vi støtter FN’s verdensmål, fordi vi vil bidrage til en verden, som vi er glade for at give videre til kommende generationer.

Vi har ud fra de 17 verdensmål, fundet ind til hvor vi kan gøre en forskel og hvor virksomheden Neogrid, kan sætte sine spor i kampen mod klimaforandringerne.

Med vores prognosebaserede og intelligente energistyring PreHEAT, har vi mulighed for at skabe et mere bæredygtig energi, hos boligselvskaber, fjernvarmeværker, kontorbygninger og ikke mindst institutioner, ved blandt andet at reducere energispild.

Neogrid Technologies ApS
Niels Jernes Vej 10 - 9220 Aalborg øst - Danmark
+45 3065 4661 - info@neogrid.dk
CVR 32773818

Få en snak med en af vores energieksperter.


© 2020 Neogrid Technologies ApS