Skip to main content

Økonomimedarbejder

Har du erfaring med økonomistyring, bogholderi og er du samtidig kundeorienteret? Kunne du tænke dig en stilling med spændende arbejdsopgaver og variation i hverdagen? Så er Neogrid Technologies måske stedet for dig. 

Vi søger en dygtig kollega til at varetage vores økonomifunktion i samarbejde med en ekstern partner. Den primære opgave er at stå for alle regnskabsfunktionerne, lige fra udarbejdelse af budgetter, løbende bogholderi, til udarbejdelse af- og opfølgning på relevante KPIér samt opgørelse af virksomhedens regnskabstal. Du vil endvidere blive en vigtig spiller i implementeringen af vores nye ERP system – Business Central, hvor der også skal udarbejdes nye procesesser på økonomiområdet.

Dine primære opgaver

Du vil blive ansvarlig for økonomifunktionen i virksomheden, herunder at holde det samlede økonomiske overblik og bidrage til at strømline økonomifunktionen til virksomhedens vækst. Jobbet som regnskabsmedarbejder er meget varierende og kræver et godt overblik, sans for struktur og systematisering samt gode koordinatorevner. Af opgaver kan nævnes:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af budgetter
 • Økonomisk månedsopfølgning
 • Opdatering og vedligeholdelse af abonnementsdatabaser og likviditetsoversigt
 • Bogholderi
 • Bidrage til lagerstyring i samarbejde med vores salg og leverance team

Derudover vil der være opgaver inden for håndtering af økonomien på vores forskningsprojekter, i både nationalt og europæisk regi, herunder:

 • Opfølgning, dokumentation og afrapportering af timeforbrug og andre udgifter

Om dig

Vi forestiller os at du har en baggrund som bogholder, controller eller regnskabsmedarbejder, med bred erfaring med økonomisystemer, fra lignende stillinger. Derudover lægger vi vægt på, at du har kompetencer og erfaring med flere af følgende punkter:

 • Øvet i Excel
 • Behersker engelsk i både skrift og tale
 • Har gode kommunikative evner både internt og over for kunder og samarbejdspartnere
 • Struktureret og omhyggelig og kan prioritere og planlægge dine arbejdsopgaver
 • Kendskab til Navision og Business Central er en fordel

Som person trives du med at være i et uformelt miljø. Du er struktureret og går gerne forrest i samarbejde med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Du er erfaren inden for flere af ovenstående områder og det falder dig naturligt at være serviceminded og ansvarsfuld. Derfor er du som person udadvendt og god til at kommunikere på flere niveauer og god til at dokumentere dialogen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med gode professionelle og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en relativ ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur, hvor du har mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din egen arbejdsdag, indenfor rammerne af vores opgaver. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø og praktiserer frihed under ansvar.

Om Neogrid Technologies

Neogrid Technologies er etableret i 2011 med henblik på at kommercialisere viden opnået gennem deltagelse i en række forsknings- og demonstrationsprojekter.

Med baggrund i videnskabelige teknologier, udvikler vi intelligente visualiserings- styrings- og overvågningsteknologier, der automatisk analyserer og sparer energi i store og små bygninger.

Spørgsmål og Ansøgning

Stillingen er på 37 timer og vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Tiltrædelsesdato er hurtigst muligt.

Har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Line Schøn på tlf. +45 2069 4734 eller via lfs@neogrid.dk.

Vi afholder samtaler løbende, så send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt til career@neogrid.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.