Skip to main content

Presse – nyheder

Følg med i vores arbejde for at fremme intelligent energistyring.

Energi og komfort optimering

AAB Boligudlejning sparer 10-20 procent på varmen

byensejendom.dk  // 26.05.2023

Rundt om i landets godt 500 almene boligforeninger er der generelt stort fokus på energiforbrug. Og det er bestemt ikke kommet mindre i søgelyset efter den seneste tids voldsomme prisstigninger.

Intelligent styring af energien giver besparelser hos boligudlejning

ENERGY-SUPPLY.DK   // 26.05.2023

Den seneste tids voldsomme prisstigninger på energi betyder, at landets godt 500 almene boligforeninger har et stort fokus på energiforbrug.

Nordjysk boligforening har knækket koden

TV2 Nord  //  10.11.22

Det intelligent energisystem er udviklet af en nordjysk teknologivirksomhed, som ser et særligt potentiale lige nu for at spare endnu mere på energien i både private og offentlige virksomheder.

Energilagring på Lolland tager nye højder

Folketidende dk  //  18.04.20

Lolland kommune, Lolland forsyning  og en række danske partnere, har indgået et sammenarbejde med Stadtwerke Flensburg og en række tyske partnere, om et Interregprojekt, der skal finde løsninger til, hvordan strøm fra solceller og vindmøller kan gemmes til senere brug.

EN HJØRNESTEN I DEN  GRØNNE OMSTILLING

EnergiWatch  //  18.03.20

Sammen med en række af landets førende energieksperter, går Neogrid forrest for at gå fremtiden imøde med energieffektive og intelligente varmepumper, som gennem energiopsamling, skabe en regulering og styring af varmeforbruget.

GRØN OMSTILLING – ENERGILAGRING

TV2 ØST  // 24.12.2019

Som en del af et forskningsprojekt, har vi sammen med en række andre aktører gang i at finde en måde hvorpå vi gennem varmepumper, saltvand og el, kan skab en energilagring, som gør det muligt at lave en selvregulering af energiforbruget. 

logo for virksomheden Neogrid Technologies
Intelligent varmestyring – der understøtter den bæredygtige omstilling

Vi støtter FN’s verdensmål, fordi vi vil bidrage til en verden, som vi er glade for at give videre til kommende generationer.

Vi har ud fra de 17 verdensmål, fundet ind til hvor vi kan gøre en forskel og hvor virksomheden Neogrid, kan sætte sine spor i kampen mod klimaforandringerne.

Med vores prognosebaserede og intelligente energistyring PreHEAT, har vi mulighed for at skabe et mere bæredygtig energi, hos boligselvskaber, fjernvarmeværker, kontorbygninger og ikke mindst institutioner, ved blandt andet at reducere energispild.