Skip to main content
PreHEAT  – en vigtig brik i den grønne omstilling

Intelligent energistyring af bygningens varmeforbrug

Få økonomiske og energimæssige besparelser med PreHEAT – en selvlærende Smart Energy-løsning, der enkelt tilføjes bygningens eksisterende varmecentral.

Ud over prognosestyret varmestyringsautomatik, er der adgang til avanceret overvågning af installationen via brugervenligt dashboard.

 • PreHEAT Dashboard komplet overblik og indsigt i systemdrift og forbrug
 • PreHEAT Dashboard komplet overblik og indsigt i systemdrift og forbrug
  Intelligent energivisualisering, overvågning og styring

  Neogrid Technologies ApS er en cleantech virksomhed, der arbejder med intelligent energivisualisering, overvågning og styring. Her udnytter man viden og erfaring fra trådløs kommunikationsteknologi til at udvikle Smart Grid løsninger.

  Vi udvikler intelligente prognosebaserede energistyringsystemer til stor fordel for både forbrugere, energiselskaber og anden aktører. Vi gør energistyring mulig for husejere samt overvågning i stor skala ved, at udbyde optimeret individuel og aggregeret styring. Systemet består af en data opsamlingsplatform og en online styringsbrugergrænseflade. Dette omfatter avancerede analyser, som er i stand til at forudsige energiforbruget og fleksibilitet, baseret på individuel husmodellering og avanceret prædiktiv model styring.

  Målet er, at gøre det muligt for brugeren at overvåge, planlægge og endda flytte energiforbruget fra én timeblok til en anden, baseret på viden om pris, gennemsnitlige forbrugsmønstre og betingelser, der giver mulighed for omkostningsreduktion samt øget kontrol og overblik. Integrationen mellem hard- og software går godt med medarbejdernes baggrund og erfaring i Neogrid Technologies.

  PreHEAT løsninger

  PreHEAT til fjernvarme

  Intelligent prognosebaseret energystyringssystem der sparer energi og sikrer god bolig komfort året rundt.

  PreHEAT til varmepumper

  PreHeat er også tilgængelig for varmepumper. Krav og opsætning er forskellig fra fjernvarme, men fordelene er de samme.

  Aggregeret puljestyring

  Cloud baseret løsning til administrering og aggregeret styring af store puljer af varmepumper.