Skip to main content

Projekt

ADVANTAGE

ADVANTAGE tilslutter sig kræfterne indenfor kommunikation og elingenør verdenen i et storstilet, tværfagligt projekt. Det er et EU-finansieret projekt (tilskudsaftale nr. 607.774) med fokus på avancerede Smart Grid-systemer. Projektets formål er, at bidrage til den internationale udvikling af Smart Grid teknologi ved at implementere 13 Ph. D. studerende i partnervirksomheder og forskningsinstitutioner over hele Europa.

Neogrid Technologies er en af de primære partnere i dette projekt, og vi har fornøjelsen af at være vært for Ph.D. student Pierre Vogler-Finck i tre år. Som en del af sin ph.d. forskning, gennemgår han grundig uddannelse, formidler sin viden og udvider sit netværk med nye forskningspartnere.

Den forskning Pierre laver, tager udgangspunkt i at designe en to-niveau controller til optimeret bygningsopvarmning i smart grid, frigive energibesparelser på det individuelle plan og tjenester til elsystemet på det virtuelle kraftværk niveau. Pierre er fra Frankrig og har en baggrund i datalogi, elektroteknik (fransk ‘diplôme d’ingénieur’ fra Supélec) og vedvarende energi teknik (M.Sc. fra Heriot-Watt University, UK).

Vores særlige bidrag og interesse i dette projekt

Tilføjelse af en top forsker til vores team giver os mulighed for at få forskning helt ind i kernen af vores organisation, idet vi deler viden og ressourcer med ham. Vi har mulighed for at lære en masse i processen og samtidig bidrage til noget af den kollektive europæiske forskning. Det hjælper os til at være på forkant med den teknologiske udvikling.

Dette projekt har modtaget støtte fra Den Europæiske Unions syvende rammeprogram for forskning, teknologisk udvikling og demonstration (tilskudsaftale nr. 607.774).

  • Projektstart:

    Oktober 2014
  • Afsluttet:

    December 2017
  • Ph.D. student:

    Pierre Vogler-Finck
Del dette projekt