Skip to main content

Projekt

Cities

Projektet handler om strategisk forskning som samtidigt er et center for partnere der sørger for, at byer bruger energi på den mest effektive måde. Projektet har en social, en videnskabelig og en pædagogisk målsætning, samt overvejer et kommercielt perspektiv.
CITIES- Center for IT-Intelligent Energy Systems – er et integreret forskningscenter der dækker alle aspekter af energisystemet, herunder metoder til at forudsige, kontrollere og optimere samspillet gennem avancerede IKT-løsninger. Vi er involveret i dette projekt for, at holde fingrene på pulsen om hvad der sker indenfor strømforbrugsforskning. Det er vigtigt for os, at holde os ajour og vide, hvilke udviklinger der sker. Vi har en interesse i en udvidelse af dette område, og her har vi en chance for, ikke kun at kende resultaterne af forskningen, men også møde de andre personer, der arbejder inden for dette område. Især deltagelsen af et fjernvarme selskab gør dette til en meget bred gruppe af interesserede parter, og dette gør det muligt for projektet at omfatte mange perspektiver. Projektet medfører også demonstrationer hvilket giver os en chance for at teste vores teknologi i større skala og med et bredere fokus end vi kunne på egen hånd.
Vores særlige bidrag og interesse i dette projekt
Den viden, der produceres her er vigtigt for os, og chancen for at deltage i beslutninger og lede fokus er en stor mulighed for os. Vi er også i stand til at bruge resultaterne, og være opmærksom på nye ting. Vi fik også et netværk og havde en chance for at vise os til folk i området, samtidig med at komme til at teste på en større skala.
  • Projektstart:

    Januar 2014
  • Afsluttet:

    December 2019
  • Partnere:

    Liste med partnere kan findes her
Del dette projekt