Skip to main content

Projekt

SDVP Connect

SDVP Connect vil modne den eksisterende IT-platform, fuldende udviklingen og dokumentere den, hvilket vil bringe den fra en udviklings-/demonstrations fase, til at være den første mobilisering på Smart Grid markedet.
IT-platformene udviklet i tidligere projekter, “Fra Vindkraft til Varmepumper” (vi var en del af IFIV projektet) og “Styr Din Vampepumpe 2”, vil blive gjort færdige til markedet. Målet er at reduceret forhindringer for private firmaer ved, at tilslutte sig Smart Grid markedet. Dette gøres specifikt ved at gøre det nemmere at tilføje nyt udstyr, ved at gøre brug af åbne internationale standarder. Dette vil også fungere som en spydsspids for implementeringen af XMPP standarder nationalt.
Vores særlige bidrag og interesse i dette projekt
Interessen vi som Neogrid Technologies havde i at deltage i disse projekter, var at vedholde det arbejde vi havde været involveret i, i de forrige år. Chancen for at udvikle en mere prisvenlig computer, arbejde på at færdiggøre platformen og fortsætte vores arbejde med online kontrollen og gennemteste det, og bringe det længere end det har været nogensinde før, var en af de kerneområder som vi ønskede at være en del af.
  • Projektstart:

    Marts 2015
  • Afsluttet:

    Marts 2017
  • Partnere:

    Insero Energy (Projektleder), Neogrid Technologies, LIAB ApS, Andelsselskabet Intelligent Energistyring AmbA

Mere information findes på energiforskning.dk på Engelsk og Dansk.

Del dette projekt