Skip to main content

Vi styrker virksomheden med 4 nye medarbejdere

Sig goddag til Martin, Alex, Anders og Cecilie.

Martin Jæger er 15/6 ansat som energitekniker. Martin er uddannet maskinmester på Martec i Frederikshavn.

Martin skal arbejde med energirådgivning, kundeservice og hands-on opgaver i forbindelse med både nye og nuværende energioptimeringsprojekter. Martin vil have størst fokus på vores kommercielle installationer og kunder. Han har ansvaret for nye installationer, hvor han i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere bliver den primære tovholder på leverancerne fra installation til drift.

Alex Arash Sand Kalae er 1/6 ansat som Research og Development Scientist. Alex har netop aflsluttet sin ph.d I fysik inden for statistisk kvantefysik og nanoteknologi.

Alex skal være involveret i både vores forskningsprojekter samt kommercielle projekter, hvor han blandt andet skal levere dataanalyser og beregninger til vores kunder og projekter – her sidder han især og kigger på vores mere komplekse bygninger. Han er ligeledes en del af vore udviklingsteam, som skal være med til at udvikle vores løsning. Han skal arbejde med store mængder af data, fra bygninger, til at analysere deres performance og designe lokale eller cloud baseret kontrol, for et mere effektiv energiforbrug i bygninger.

Anders Larsen er 1/6 ansat som Research og Development Scientist. Martin har en kandidat i fysisk med sidefag i Computer Science, han har derudover arbejdet som gymnasie lære (HTX) med fag såsom fysisk, matematik, programmering samt digital design og udvikling.

Anders skal være involveret i både vores forskningsprojekter samt kommercielle projekter, hvor han blandt andet skal levere dataanalyser og beregninger til vores kunder og projekter – her sidder han især og kigger på vores mere komplekse bygninger. Han er ligeledes en del af vore udviklingsteam, som skal være med til at udvikle vores løsning. Han skal arbejde med store mængder af data, fra bygninger, til at analysere deres performance og designe lokale eller cloud baseret kontrol, for et mere effektiv energiforbrug i bygninger.

Cecilie Vagnholdt Pedersen er 22/3 ansat som projektmedarbejder inden for processer, projekter og administration. Cecilie har en kandidat i Læring og Forandringsprocesser, og har tidligere været ansat i Borgmesterens Forvaltning som akademisk medarbejder på et tværorganisatorisk forandringsprojekt i kommunen.

Cecilie vil ud over afrapportering af forskningsprojekter og projektplanlægning også arbejde med HR, herunder rekruttering og arbejdsmiljø.  Optimering og udvikling af vores processer særligt ift. vores kommercielle del i Neogrid samt marketing, hjemmeside, GDPR processer.

Neogrid // 2021